fbpx
Annonce

Avis: Trincao kan være på vej til Sporting på leje

Rune Stentoft Arlbjørn - 05.06.21

// Trincao


De portugisiske mestre fra Sporting Lissabon er på udgik efter at forstærke truppen forud for næste sæsons Champions League. I den forbindelse skriver den catalanske avis Sport, at portugiserne vil have fat i Francisco Trincao.

Catalanerne hentede Trincao i portugisisk fodbold i Braga forud for denne sæson. Barca stoler meget på Trincaos kvaliteter, men klubben er klar over, at den unge angriber har brug for spilletid for at udvikle sig.

Trincao har i denne sæson ikke for alvor leveret varen i de blå og røde farver, men han var afgørende for holdet i nogle kampe, specielt i udesejren over Real Betis. Barca er ifølge avisen derfor klar til at udleje Trincao i næste sæson.

Her kan det være en god mulighed for Trinaco at tage til Sporting Lissabon på lån. Hvis Trincao skal udlejes vil Barca helst leje ham ud til en klub, som spiller i Champions League, men sommeren er stadig lang, så det er endnu ikke besluttet hvad Barca vil gøre med Trincao.

De portugisiske klubber Sporting og Porto, som har kvalificeret sig til Champions League, og Benfica, hvis de klarer sig gennem kvalifikationen, kan være muligheder for Trincao, men det kan Sevilla og Villarreal fra La Liga også være. De er også med i næste sæsons Champions League.

.:FORSIDE:.