fbpx
Annonce

Avis: Tottenham vil lokke Memphis fra Juventus

Markus Johannessen - 13.08.22

// Memphis Depay

Memphis Depays afgang fra Camp Nou var ikke angriberens drømmescenarie, men det ser ikke ud til at blive et problem for ham at fortsætte karrieren i europæisk topfodbold. Tottenham går nu igen ind i kampen om ham.

Memphis Depay har tilsyneladende accepteret, at hans spilletid ikke er at finde i Xavis mandskab og at han derfor må søge nye græsgange. Den 28-årige angriber har stillet de to afgørende krav om, at hans næste sportslige destination skal have en Champions League-plads og derudover leder han efter de bedste økonomiske forhold.

Artiklen fortsætter under annoncen


Premier League-klubben Tottenham har tidligere vist interesse for angriberen, men det lod ikke til at fange hans opmærksomhed. Det gjorde Torino-klubben Juventus til gengæld, som indtil videre lader til at være den mest sandsynlige kandidat til at overtage hollænderen. Seria A-klubben vil dog ikke betale en transfersum for Memphis, hvorimod Tottenham tidligere accepterede at købe ham for 20 millioner euro. 

Barcas ledelse håber på at have en konklusion på forhandlingerne senest lørdag, men det sidste ord tilhører Memphis Depay. 

Ifølge den catalanske avis Sport, melder Tottenham sig ind i kampen igen som forsøg på at aflede Memphis fra Juventus. Det bliver bakket op af den italienske avis La Gazzetta dello Sport, der melder ud at Premier League-klubbens ledelse har henvendt sig til Memphis' agent for at forsikre, at hvad end Juventus tilbyder ham i løn, vil de overgå det. 

Barcas ledelse og Memphis Depays repræsentanter forventes at holde et møde, hvor de først og fremmest får drøftet Memphis' prioriteter. Derefter går der nok ikke længe før den hollandske angriber meldes til enten Torino eller London.

 

.:FORSIDE:.