fbpx

Avis: Tenas' kontraktsituation forventes snart løst

Peter Vyff - 26.06.23

// arnau tenas

Barca har  fokus på at forlænge samarbejdet med unge spillere som Alejandro Balde og Lamine Yamal. Catalanerne arbejder derudover også på en ny aftale med målmand Arnau Tenas, hvis kontrakt udløber om få dage.

Efter at have forlænget kontrakterne med Iñaki Peña, Marcos Alonso og Sergi Roberto i foråret, så er turen nu kommet til Arnau Tenas. Ledelsen har ellers mulighed for automatisk at forlænge hans nuværende aftale med to år, men ifølge avisen Mundo Deportivo arbejdes der på at lave en helt ny kontrakt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det skyldes angiveligt ledelsens store ønske om at holde Tenas tilfreds, der efter Peñas forlængelse har udsigt til endnu en sæson som tredjemålmand. Catalaneren har tilmed også vist sit værd i denne sæson, hvor han som anfører for Barca Atlétic, har holdt målet rent i 15 ud af 30 kampe.

Cheftræneren Xavi har derfor også store forventninger til den 22-årige Tenas, der betragtes som én af de mest lovende målmænd i spansk fodbold. Ledelsen overvejer derfor også at udleje keeperen, der eftersigende skulle have tiltrukket sig en del interesse fra både ind- og udland.

Og skulle Tenas ende med at blive udlånt, og præstere på et højt niveau, så ønsker ledelsen ikke at stå i en situation, hvor de kun har ham på kontrakt i yderligere et år. Derfor fokuseres der på at finde en længerevarende aftale, der forhåbentlig betyder, at Barca står sikkert på målmandsposten langt ude i fremtiden.

Reservemålmanden skulle selv have et stort ønske om at slå igennem på Camp Nou, hvor han angiveligt er glad og føler sig godt tilpas. Der er derfor stor optimisme omkring hans fornyelse, og det er nu blot tilbage at se om det bliver en toårig automatisk forlængelse, eller om parterne kan blive enige om en helt ny aftale. 

.:FORSIDE:.