fbpx
Annonce

Avis: Tebas og La Liga bad UEFA undersøge Barca

Peter Vyff - 26.03.23

Barca står som bekendt foran en større undersøgelse foretaget af UEFA i forbindelse med den såkaldte Negreira-sag. UEFA havde dog angiveligt aldrig taget sagen op, hvis ikke La Liga, anført af Javier Tebas, havde bedt om det.

Barca beskyldes for i årevis at have bestukket den tidligere vicepræsident for dommerkomitéen, Jose Maria Enriquez Negreira, hvilket skulle have endt ud i adskillige fordelagtige kendelser. Det forlyder nu ifølge avisen AS at det er La Liga, der har taget sagen til UEFA, og bedt den europæiske fodboldinstans om at undersøge sagen nærmere.

Artiklen fortsætter under annoncen


Skulle det være sandt, så understreger det blot endnu engang det ekstremt betændte forhold imellem Barca og det spanske ligaforbund, der ledes af Javier Tebas. Den spanske formand har ofte været ude og kritisere ledelsen på Camp Nou, og især Joan Laporta, for deres måde at drive klubben på.

Den 60-årige Tebas' kritik skyldes dog eftersigende Barcas medvirken til dannelsen af en europæisk Super League, der dog endnu ikke er blevet til noget. Catalanerne har siden da oplevet en langt større kontrol fra forbundets side.

Barca har dog hele tiden fastholdt deres udskyld i sagen, hvilket Laporta også flere gange har været ude og understrege. Præsidenten forventes tilmeld af afholde en større pressekonference i starten af april, hvor han vil fremlægge sagen og beviserne til fordel for klubben.



.:FORSIDE:.