fbpx
Annonce

Avis: Stor interesse for Kessié i Premier League

Peter Vyff - 22.03.23

// Franck Kessié

Efter en hård start på Barca-tilværelsen lader det nu til, at Franck Kessié føler sig langt bedre tilpas på Camp Nou. Landsholdsspilleren har været stærkt spillende i foråret, hvilket nu angiveligt har skabt stor interesse i Premier League.

Barca forstærkede sig før denne sæson med Franck Kessié, der blev hentet hos AC Milan på en fri transfer. Den stærke midtbanespiller ankom til Camp Nou som italiensk mester, og hans skifte blev derfor udråbt som én af de bedste handler på transfermarkedet.

Den 26-årige Kessié har dog haft svært ved at finde sig tilrette på Camp Nou, hvor spillestilen er langt mere bevægelig og teknisk end hos AC Milan. Ivorianeren er derfor som oftest blevet benyttet som indskifter, hvilket også betød, at han ikke så meget til fast spilletid i den første halvdel af sæsonen.

Landsholdsspilleren har dog fået langt bedre styr på spillet i forårssæsonen, hvor han ved flere lejligheder har vist fremragende spil og samtidig understreget, at han tilbyder noget helt andet end holdets andre midtbanespillere. Det viste Kessié især i den første Copa del Rey-semifinale, hvor Barca endte med at slå Real Madrid med 1-0.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ivorianeren blev også den helt store helt forleden, da Barca endnu gang slog Real Madrid. Det lykkedes som bekendt Kessié at score det afgørende mål dybt inde i overtiden, og hans flotte præstationer har nu ifølge avisen Mundo Deportivo fået flere storhold fra Premier League til at interessere sig for den tidligere AC Milan-spiller.

Det skulle eftersigende dreje sig om Tottenham, Manchester United og Chelsea, som alle ønsker at hente Kessié i det kommende transfervindue. Italienske Inter har også været meldt som en bejler til landsholdsspillerens underskrift, men indtil videre har både Kessié og Barca-ledelsen afvist at tale om en transfer. Barca kan dog ende med at blive nødsaget til at sælge Kessié, da ledelsen stadig leder efter indtægtskilder således, at Financial Fair Play kan overholdes. Ivorianeren menes at have en markedspris i omegnen af 35-40 mio. euro, og det er slet ikke utænkeligt at prisen kan stige, hvis han fortsætter de stærke præstationer resten af sæsonen.

Barca-spillerens pris skulle dog ifølge Mundo Deportivo ikke afskrække de interessede Premier League-hold, som alle på hver deres måde har brug for en type spiller som Kessié. Chelsea ønsker at hente ham som erstatning for N'Golo Kanté, som måske forlader Stamford Bridge, samtidig med at United ønsker at hente en spiller, der minder om Casemiro, der har været en stor succes i denne sæson.

Tottenham skulle dog være den mest interesserede klub, hvilket skyldes Antonio Contes kendskab til Kessié. Cheftræneren kender midtbanespilleren fra hans tid i Italien, og han har derfor et godt øje til den dynamiske ivorianer, der dog for nu stadig ligner en Barca-spiller i næste sæson.

.:FORSIDE:.