fbpx

Avis: 'Setién vil have hele truppen op i omdrejninger'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 22.01.20

// Setien

Quique Setién agter at gøre brug af hele truppen i den sidste og afgørende halvdel af sæsonen. Ifølge Sport tog træneren derfor en snak med sine spillere for at sikre sig, at de alle forbliver motiverede.

Den nye Barca-træner har tænkt sig at gøre brug af en række initiativer for at sikre sig, at hans spillere holder sig topmotiverede i jagten på alle tre trofæer. En af motivationskilderne falder i forbindelse med spillestilen, som angiveligt vil blive præget af stor fleksibilitet og diversitet, hvorfor samtlige spillere skal berede sig på en aktiv rolle.

Ifølge den catalanske avis, Sport, tog træneren en snak med holdet efter søndagens ligasejr. Her understregede han, at det system man så imod Grandada, ikke bliver det definitive for resten af sæsonen. Han har derimod i sinde at lave om på spilsystemet fra kamp til kamp, alt efter modstanderens kvaliteter og kampbilledet.

Derfor skal alle spillere holde sig skarpe og være beredte på pludselige ændringer. Setién ønsker, at hans hold bliver så alsidigt og konkurrencedygtigt som muligt, og spillerne har tage budskabet til sig. Et godt eksempel er Arturo Vidal, der ved første øjekast ikke ligner en oplagt profil efter Setiéns næse, men som endte med at spille en aktiv rolle imod Granada.

Ved dagens Copa del Rey kamp imod Ibiza, får man endnu en chance for at se, hvordan den nye træners projekt er i gang med at udvikle sig.

.:FORSIDE:.