fbpx
Annonce

Avis: Samuel Umtiti skal lejes ud til januar

Anders Lang Jensen - 11.12.20

© Getty Images
// Umtiti

Barca-mandskabet er hårdt ramt af skader i det centrale forsvar, og Samuel Umtiti er nu tilbage fra sin seneste skade. Men de langsigtede planer for franskmanden er ikke store, hvor Barca fortsat håber sende ham videre til januar.

Selvom Umtitis tilbagevenden kommer på et belejligt tidspunkt, har man på Camp Nou ikke planer om at give franskmanden en større rolle. Ifølge avisen Sport er planen i det catalanske lige nu, at Umtiti skal have spilletid frem mod vinterens kommende transfervindue.

Her ønsker Barca at finde en kortvarig lejeaftale frem til sommer, ligesom Umtiti også selv vil finde en anden destination med mere kontinuerlig spilletid. På Camp Nou vil man ikke betale franskmandens dyre løn mere, og flere klubber kan komme på banen til januar.

Ifølge Sport er der interesse fra engelske Everton, mens flere italienske topklubber også ligner gode bud. Juventus er angiveligt interesserede, og Umtiti og Barca ser angiveligt Italien som en fin destination med mulighed for spilletid og gode forhold til at tage hensyn til fysikken.

.:FORSIDE:.