fbpx

Avis sammenligner Joao Felix med Michael Laudrup

FCBARCELONA.DK - 21.09.23

// Laudrup // Joao Felix

Joao Felix har fået en drømmestart siden sit skifte til Barca for tre uger siden. Hans måde at spille på får den catalanske avis Sport til at drage paralleller til Michael Laudrup, der også hurtigt henrykkede alle i klubben.

Til trods for at have foretaget det forbudte skifte til Real Madrid i 1994, huskes Michael Laudrup stadig med respekt i Barcelona. Nu bliver den danske magiker hevet frem fra historiebøgerne i en direkte sammenligning med Joan Felix.

Artiklen fortsætter under annoncen


Laudrup kom til Barca i 1989 fra Juventus og han blev i første omgang mødt med skepsis, men den skulle hurtigt fortage sig, for danskeren viste hurtigt eksempler på sin tekniske spillestil og afgørende aktioner.

Avisen Sport nævner Laudrups tip ind ind i feltet og hans velkendte kigge-væk-finter, samt ikke mindst den tekniske og elegante spillestil. Netop teknikken og elegancen hos Felix får tankerne til at gå tilbage til Laudrup skriver avisen.

Den defensive måde at spille på i Italien gav ikke Laudrup mulighed for at folde sig ud for alvor hos Juventus, akkurat som det har været tilfældet med 23-årige Felix under træner Simeones defensive udgangspunkt i Atlético Madrid. Under træner Johan Cruyff blev Michael Laudrup en helt anden spiller og det samme ses nu med Joao Felix.

I Barcelona håber alle at Joao Felix kan fortsætte de gode takter i blaugrana og det ser virkeligt ud til, at portugiseren har fundet spilleglæden, akkurat som man så det med Michael Laudrup i de fem sæsoner han var i klubben..:FORSIDE:.