fbpx

Avis: Sådan bliver Setiéns første startopstilling

Rune Stentoft Arlbjørn - 19.01.20

© Getty Images
// Setien // Granada

I aften debuterer Quique Setién som Barca-træner hjemme på Camp Nou mod Granada i runde 20 i La Liga. Her får skader og karantæner betydning for spanierens første startopstilling for det catalanske mandskab.

Frenkie de Jong er ude med karantæne på grund af det røde kort hollænderen fik mod Espanyol tidligere på måneden. Dertil er Ousmane Dembélé og Luis Suárez ude med skader, mens Marc-André ter Stegen og Arthur Melo først lige er blevet meldt klar igen.

Den tyske målmand har misset de to seneste kampe, da han har haft problemer med højre knæ. Ter Stegen fik dog søndag eftermiddag det grønne lys inden kampen mod Granada og vil derfor med stor sandsynlighed være at finde i målet.

I forsvaret er det ikke sandsynligt, at der kommer de store ændringer. Sergi Roberto ser ud til at være foran Nelson Semedo på højre back, mens Piqué og Lenglet er de foretrukne i det centrale forsvar med Umtiti på bænken. På venstre back er Jordi Alba indiskutibelt førstevalg, men man må ikke glemme, at Setién kender Junior Firpo særdeles godt fra tiden i Real Betis, så her overrasker den nye Barca-træner måske.

Arthur er som bekendt netop blevet meldt klar efter sin skade og det er derfor usikkert, om han allerede i aften starter inde. Et spændende alternativ til brasilianeren er den unge Riqui Puig, men Setién kan også vælge mere erfarne kort som Vidal eller Rakitic, mens Busquets ret sikkert kommer til at tage sig af den defensive midtbane.

I angrebet vil Messi og Griezmann selvfølgelig være med fra start, mens den sidste plads enten vil gå til Ansu Fati eller Carles Pérez.

Ifølge den catalanske avis Sport kommer startopstillingen til at se således ud: Ter Stegen, Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Alba, Busquets, Vidal, Arthur, Messi, Griezmann og Ansu Fati.

.:FORSIDE:.