Avis: Ronald Koemans anmodning til Joan Laporta

Rune Stentoft Arlbjørn - 07.04.21


Holdet er gået ind i den afgørende del af sæsonen her med ni kampe tilbage i La Liga og en pokalfinale senere her i april. Derfor vil Koeman have fuld fokus fra sine spillere, så han er kommet med en anmodning til Joan Laporta.

Flere af spillernes fremtid i Barca er usikker, så derfor har Koeman ifølge den catalanske avis Sport bedt Laporta om at handle med fuld diskretion, når det kommer til at sammensætte holdet til næste sæson. Koeman vil have det fulde fokus fra sine spillere.

Det bliver nok en sommer igen, hvor flere af de nuværende spillere i førsteholdstruppen kan forlade Barca, men Koeman vil ikke have, at de spillere som ikke skal være i klubben i næste sæson får det at vide nu. De må vente til efter denne sæson.

Koeman mener, at hvis de uønskede spillere får det at vide nu, at de skal væk til sommer, så kan det forstyrre deres fokus her i resten af sæsonen. Derfor vil Koeman have, at Laporta venter med at fortælle de agenter, som står for de uønskede spilleres interesser, at de skal væk til sommer.

Der har været flere møder mellem Laporta og Koeman her den seneste landskampspause for at tale om næste sæson. Koeman har fuld forståelse for, at klubben allerede nu har brug for at planlægge næste sæson, men han vil bare gerne have, at de spillere som skal væk ikke får det at vide før denne sæson er afgjort.

.:FORSIDE:.