fbpx

Avis: Rodrigo er med på et skifte til Barca

Rune Stentoft Arlbjørn - 24.01.20

© Getty Images
// Rodrigo

Forleden blev Rodrigo sat i forbindelse med et skifte til Barca i dette transfervindue. Nu er Barca og Valencia angiveligt i fremskredne forhandlinger om en lejeaftale, og spansk/brasilianeren vil hellere end gerne til Camp Nou.

Barca er på udkig efter en ny angriber til truppen efter Luis Suárez er blevet dømt ude i fire måneder med en skade. Lige nu arbejder catalanerne angiveligt på at lukke en aftale om Rodrigo. Catalanerne arbejder efter flere kriterier, som en ny angriber skal leve op til. For det første skal vedkommende være relativ billig og for det andet skal en ny angriber kunne slå til med det samme.

Ifølge den catalanske avis Sport har Rodrigo godkendt et skifte til Barca denne vinter. Der bliver tale om en lejeaftale for resten af sæsonen med en købsoption til sommer. Kilder fra Camp Nou beretter om en kompliceret aftale, men Barca presser på for at lukke handlen inden transfervinduet lukket om en uge.

Barca har også undersøgt muligheden for at hente Aubameyang fra Arsenal samt Timo Werner fra Leipzig, men ingen af de to klubber ser ud til at ville slippe deres spillere her i januar.

Førsteprioriteten er dog Rodrigo fra Valencia. Her kommer Valencias ejer Peter Lim til at have det sidste ord.

.:FORSIDE:.