fbpx
Annonce

Avis: Riqui Puig foretrækker et skifte til Benfica

Peter Vyff - 12.06.22

// Riqui Puig

Riqui Puig står foran et transfervindue, som kan være altafgørende for hans fremtid. Det tidligere La Masia-talent har haft svært ved at skabe sig en karriere på Camp Nou, og derfor arbejdes der nu istedet på et skifte til Benfica.

Sommerens transfervindue er lige rundt om hjørnet, og det er ingen hemmelighed at udskiftningen i førsteholdstruppen bliver markant. Det betyder at adskillige spillere på tage afsted med Camp Nou, og heriblandt findes Riqui Puig, som ikke har udsigt til fast spilletid under Xavi.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalaneren har i flere sæsoner forsøgt at tilkæmpe sig en plads i startopstillingen, men på trods af flere chancer under forskellige trænere, så har Riqui Puig aldrig formået at indfri det kæmpe talent. Derfor virker et skifte væk fra Camp Nou uundgåeligt, og ifølge avisen Revelo anses Benfica, som hans foretrukne destination.

Portugisernes træner Roger Schmidt menes at være en store beundrer af Riqui Puig. Tyskeren forsøgte angiveligt allerede at hente midtbanetalentet til PSV i 2020, hvor han trænede den hollandske storklub. Interessen er gensidig, og Riqui Puig skulle være begejstret for udsigten til fast spilletid hos en regelmæssig Champions League-deltager.

Barca og Benfica har ifølge Revelo forhandlet i flere uger, hvor der endnu er et par detaljer, som helt skal finpudses. Det helt store stridspunkt skulle angiveligt være, hvorvidt Riqui Puig skal sælges eller udlejes med en købsoption. Ledelsen på Camp Nou foretrækker uden tvivl at få solgt midtbanespilleren og dermed skabe plads i transferbudgettet.

Catalaneren har også været sat i forbindelse med Valencia, hvor Riqui Puig skulle indgå i en byttehandel med Carlos Soler. Det lader dog til at forhandlingerne er sat på standby i forbindelse med det mulige salg af Frenkie de Jong. Derfor virker et skifte til Benfica mest sandsynligt, og forhåbentlig kan det kickstarte det tidligere stortalents karriere påny.

.:FORSIDE:.