fbpx
Annonce

Avis: Real Betis har tilbudt Iñaki Peña kontrakt

Peter Vyff - 23.03.23

// Iñaki Peña

Selvom ledelsen har forsøgt at få Iñaki Peña til at forlænge sin kontrakt, så er det endnu ikke lykkedes. Spanieren kan derfor hentes på en fri transfer efter denne sæson, og det har Real Betis nu angiveligt tænkt sig at udnytte.

Iñaki Peña har kontraktudløb efter denne sæson og trods ledelsens ihærdige forsøg på at få ham til at underskrive en forlængelse, så tyder alt på en snarlig afsked med målmanden. Spanieren ønsker nemlig at spille fast på højeste niveau, hvilket umiddelbart ikke er muligt på Camp Nou, da Marc-André ter Stegen har været én af Barcas bedste spillere de sidste par sæsoner.

Spanieren har dog vist flere glimt af sit store potentiale, især hos Galatasaray, hvor han var udlånt til i sidste sæson. Den 22-årige Peña har da også skabt sig et solidt navn i Tyrkiet, og storholdet Fenerbache er også tidligere blevet meldt interesseret i den reaktionsstærke målmand.

Artiklen fortsætter under annoncen


Real Betis fører dog ifølge avisen Sport kapløbet om Peña, og sidste års Copa del Rey-vindere skulle angiveligt også allerede have afsendt et kontrakttilbud til spanieren. Den store interesse kommer dog en smule uventet, da Manuel Pellegrini i forvejen råder også to store målmandsnavne i La Liga, nemlig den tidligere Barca-spiller Claudio Bravo og den portugisiske landsholdsmålmand Rui Silva.

De har dog ifølge Sport langt fra været overbevisende i denne sæson samtidig med, at de fylder henholdsvis 40 og 30 år. Real Betis ønsker derfor at tænke mere langsigtet og hente den noget yngre Peña, som i deres øjne har kvaliteten til at vogte målet fast over de næste mange sæsoner.

Skulle Peña vælge at forlade Barca, så betyder det angiveligt, at Arnau Tenas bliver rykket permanent op i førsteholdstruppen på Camp Nou. Den 21-årige catalaner er af mange udråbt som den næste Víctor Valdés på grund af hans moderne målmandsstil, og det er også et plus for ledelsen, at han sandsynligvis kræver en billigere løn end Peña, der dog er en af de lavest betalte spillere i truppen.

.:FORSIDE:.