fbpx

Avis: PSG er ved at tabe tålmodigheden med Dembélé

Simon Arun Vrábel - 11.08.23

// PSG // Ousmane Dembélé

Det er snart ved at være to uger siden at rygterne brød ud om, at Ousmane Dembélé ønskede at skifte til PSG, men handlen er endnu ikke gået igennem og nu er franskmændene angiveligt ved at miste tålmodigheden.

Endnu engang er Ousmane Dembélé og hans agent Moussa Sissoko endt i kontraktuelle komplikationer, og denne gang er det franske PSG som sidder på den anden side af bordet. Franskmændene er notorisk kendt for at være hårde at forhandle med, og nu forlyder det, at hovedstadsklubben er ved at miste tålmodigheden.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


I starten virkede det hele ellers meget lige til. Dembélé havde en frikøbsklausul som franske PSG ønskede at indløse. Den franske hovedstadsklub var dog meget sent ude, og så begyndte diskussionen om hvorvidt frikøbsklausulen var 50 eller 100 millioner euro. Samtidig var der angiveligt flere diskussioner om, hvordan kagen skulle skæres vedrørende beløbet, som Dembélés agent mente at have ret til 50% af.

Samtidig har Dembélés kovending efterladt omklædningsrummet med både Xavi og spillerne skuffet, og derfor har Barca insisteret på, ikke at lade den franske angriber slipper nemt eller hurtigt. Forhandlingerne skal være afklaret inden Dembélé rejser nogle steder, og indtil da er han Barca-spiller. Alt sammen har dog taget meget længere tid end PSG havde håbet på, og nu fortæller avisen Mundo Deportivo, at man er ved at miste tålmodigheden.

I værste tilfælde kan det betyde, at handlen falder til jorden, og det vil betyde, at Barca ikke får betaling for Dembélé, som yderst kontroversielt må vende tilbage til Xavi og sine tidligere holdkammerater. I Paris forventer man dog, at handlen vil gå igennem inden udgangen af ugen, hvilket vil være det bedste for alle parter, men Dembélé og hans lejr har før vist sig at være yderst svære at forhandle med. Intet er derfor 100% afgjort, før der kommer en officiel udmelding fra PSG og Barca..:FORSIDE:.