fbpx
Annonce

Avis: PSG er blevet nervøse for Neymars beslutning

Rune Stentoft Arlbjørn - 17.04.21

// Neymar


Sæbeoperaren omkring Neymar er tilbage for fuld sving med de seneste rygter om, at brasilianeren ikke vil forlænge. Nu melder den store franske avis L'Équipe, at Paris Saint-Germain er blevet nervøse for Neymars beslutning.

Selvom Neymar fortalte efter avancementet mod Bayern München i Champions League tidligere på ugen, at det går godt med forlængelsen i PSG, så skriver L'Équipe nu, at den franske klub er blevet nervøse for Neymars beslutning i forhold til om han bliver i klubben.

Avisen skriver, at PSG er blevet pårvirket af de mange rygter om Neymars ønske om at vende tilbage til Barca fra de franske og catalanske medier i den seneste tid. Derfor vil de angiveligt nu presse Neymar til at forlænge sin kontrakt inden for de kommende to uger.

PSG vil ifølge meldingerne have, at Neymar forlænger til 2027, hvor han vil være 35 år og være i den sidste tid i karrieren. L'Équipe skriver, at PSG vil have Neymar til at forlænge inden de møder Manchester City i Champions League om under to uger.

Hvis Neymar ikke beslutter sig for at forlænge kontrakten med PSG, som udløber i sommeren 2022, så kan franskmændene bliver tvunget til at forhandle med Barca til sommer om en transfer eller se brasilianeren skifte tilbage til Camp Nou kvit og frit i 2022.

.:FORSIDE:.