fbpx
Annonce

Avis: Pjanic starter inde mod Ferencvaros

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 20.10.20

© Getty Images
// Miralem Pjanic // Ferencvaros

Miralem Pjanic ser ud til at få sin første chance fra start, når Barcelona i aften tager imod Ferencvaros på Camp Nou. Ifølge Sport vil Koeman foretage rotationer på midtbanen forud for El Clásico.

Skal man tro den catalanske sportsavis, Sport, kan Pjanic se frem til sin første kamp fra start i Barca-trøjen, når Ferencváros i aften gæster Camp Nou i den første runde af Champions League.

Ronald Koeman har indtil nu sværget trofast til en konstellation bestående af Frenkie de Jong og Sergio Busquets til at varetage de defensive opgaver på midtbanen. Men træneren vurderer efter sigende, at minimum én af de to har brug for hvile, ovenpå et tætpakket kampprogram, bl.a. med spilletid i landholdspausen.

Baggrunden for beslutningen er hovedsageligt, at Koeman vil sikre sig, at midtbaneduoen er fit for fight til lørdagens El Clásico på Camp Nou. Pjanic forventes derfor at starte på den defensive midtbane ved siden af enten Busquets eller De Jong, med Francisco Trincão som den offensive drivkraft, når Barca i aften får besøg af Ferencvaros.

Om Sport får ret i sin forudsigelse, kan ses her på fcbarcelona.dk lidt før kl. 20, når startopstilingen offentliggøres.

Spil på kampen hos bet365
- Barca vinder med 5-0: 10,00
- Barca scorer på straffespark: 2,62
- Ansu Fati scorer kampens første mål: 5,00
Spil ansvarligt +18

.:FORSIDE:.