fbpx
Annonce

Avis: Pjanic klar til lønnedgang for at komme væk

FCBARCELONA.DK - 21.07.21

// Miralem Pjanic


Miralem Pjanic er en af de spillere som Barca gerne vil af med, men det er ikke lykkes indtil nu. Nu er der forlydender om, at Pjanic har accepteret at han må gå ned i løn i en anden klub og det kan fremskynde et skifte.

Indtil nu har Pjanic modsat sig et klubskifte, fordi han kan ikke forvente samme løn et andet sted. Nu fortæller den italienske avis Gazzetta dello Sport imidlertid, at der kan være en opblødning på vej.

Avisen skriver at den 30-årige Pjanic har indset, at det ikke giver mening at stritte imod et skifte, når han ikke indgår i Koemans planer for den nye sæson. Det vil kun betyde meget tid på bænken som man så det i den sidste halvdel af sidste sæson, noget som dengang tydeligt frustrerede Pjanic.

Derfor skulle han være klar til at lytte på tilbud fra andre klubber og ifølge Gazzetta foretrækker han, at tage tilbage til Juventus, som han kom fra for blot et år siden.

Spørgsmålet er som om Barca kan sælge midtbanespilleren og i givet fald, hvor meget de kan få for ham. Givet er det dog, at når Pjanic er klar til en lavere løn, vil det blive lettere at finde en løsning.

.:FORSIDE:.