fbpx
Annonce

Avis: Pjanic har ikke travlt, men Barca presser på

FCBARCELONA.DK - 16.07.21

// Miralem Pjanic


Ingen forventer at Miralem Pjanic bliver i Barca, men spilleren selv har ikke travlt med at komme væk. Nu kræver Barca at der kommer skred i dialogen med andre klubber og derfor lægges der nu pres på bosnieren.

Selvom intet kan garanteres i fodboldverden må det anses for nærmest 100% sikkert, at Pjanic forlader Barca denne sommer. Midtbanespilleren var en stor skuffelse i sidste sæson og Koeman regner ikke med ham til den nye sæson.

Ifølge avisen Sport har Barca seriøse henvendelser fra klubber som Roma, Juventus og Inter, men ingen af dem vil matche den løn som Pjanic har i Barca. Det skulle være årsagen til, at Pjanic ikke føler sig motiveret for et skifte.

Pjanic meldes klar til at tage tilbage til italiensk fodbold, men kun hvis lønnen er som i Barca. En løsning kunne være at Barca betaler forskellen på lønnen, men det finder man i klubben hverken rimeligt eller acceptabelt i den aktuelle situation, hvor alle klubber er under pres rent økonomisk.

Derfor skulle Barca have besluttet at intensivere dialogen med Pjanic og hans repræsentanter. De vil gøre det klart, at der ikke venter nogen fremtid i Barca og at det er i alles interesse at komme videre.

I sidste ende skulle man klar til at give et ultimatum - enten tilbringer Pjanic en hel sæson på bænken i Barca eller øgså accepterer han en lavere løn i en anden klub. Målet er at fremtvinge en afgørelse senest i næste uge.

Alt imens træner Pjanic videre med holdkammeraterne i Ciutat Esportiva.

.:FORSIDE:.