fbpx

Avis: Piqué overvejer comeback – for FC Andorra

Simon Arun Vrábel - 05.01.23

// Gerard Piqué

Det er kun to måneder siden at klubikonet Gerard Piqué officielt indstillede sin karriere, men nu er der rygter om, at han overraskende overvejer at gøre comeback for sin egen klub FC Andorra.

Det er ikke længe siden at Camp Nou sagde farvel til én af klubbens allermest ikoniske forsvarsspillere, nemlig Gerard Piqué. Derfor er det en overraskelse at de catalanske medier nu beretter, at der går rygter om, at han vil vende retur til professionel fodbold for sin egen klub, FC Andorra.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det var den 5. november sidste år, at Gerard Piqué efter kampen imod Almeria på Spotify Camp Nou greb mikrofonen og gav et følelsesladet farvel til sin barndomsklub, som han havde repræsenteret hele 616 gange i sin professionelle karriere. Dengang sagde Piqué følgende i en video som blev vist på stadion til de mange fremmødte fans:

’Jeg har besluttet, at det er på tide at slutte denne cyklus. Jeg har altid sagt, at efter Barca ville der ikke være noget andet hold’.

Derfor er det noget af en overraskelse at den catalanske avis Sport skriver, at Piqué angiveligt overvejer at gøre et comeback som professionel. Skulle det blive en realitet vil det i så fald være for hans egen klub som han ejer igennem firmaet Kosmos, nemlig FC Andorra som til dagligt spiller i den næstbedste spanske række LaLiga SmartBank.

FC Andorra ligger lige nu kun tre point fra oprykningsslutspillet til La Liga og det kan måske være derfor den catalanske forsvarsspiller overvejer at hjælpe sin klub. Piqué har lige siden han overtog FC Andorra tilbage i 2018, drømt om at se klubben rykke op i den bedste spanske række og derfor er rygterne da heller ikke helt urealistiske..:FORSIDE:.