fbpx

Avis: Pavard vil presse et skifte til Barca igennem

FCBARCELONA.DK - 03.02.23

// Pavard

Det er ingen hemmelighed at Xavi brændende ønsker sig en højre back fra øverste hylde i næste sæson og måske løsningen hedder Benjamin Pavard. Han vil angiveligt forsøge at presse et skifte igennem til sommer.

Mange navne har været nævnt som mulige kandidater til den højre back, som Xavi har meget højt på sin ønskeseddel til næste sæson. Blandt navnene har været Bayern Münchens Benjamin Pavard.

Den 26-årige franskmand vil ifølge avisen Sport, forsøge at følge i Robert Lewandowskis fodspor med et skifte til Barca. Situationen ligner meget Lewandowskis, for de to spillere har samme agent og der resterer yderligere en sæson af Pavards kontrakt med Bayern.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det lykkedes for Lewandowski at presse Bayern til at lade ham rejse til Barcelona et år før kontraktudløb, men det skete ikke uden polemik i pressen. Nu har Pavard angiveligt aftalt med sin agent Pini Zahivi, at han vil følge samme model. Han har angiveligt allerede meddelt Bayerns ledelse, at han vil væk til sommer.

Barca måtte punge ud med 45 mio. euro for at hente den 34-årige polak og Bayern vil helt sikkert også kræve en pæn sum for Pavard. Spørgsmålet er så om Barca kan og vil bruge mange penge på højre back positionen, eller om der er vigtigere prioriteter.

Pavard er i gang med sin fjerde sæson hos Bayern München, hvor det indtil nu er blevet til 142 kampe og 9 mål..:FORSIDE:.