fbpx

Avis: Neymar vil gøre alt for at komme til Barca

FCBARCELONA.DK - 21.03.20

© Getty Images
// Neymar

Ifølge avisen Sport er Neymar maksimalt opsat på at returnere til Barca til sommer. Han ønsker at bruge sine bedste år som spiller sammen med Messi og derfor er der ingen overvejelser om at forlænge med PSG.

Indtil at Corona-krisen stoppede al aktivitet, havde Neymar gang i en rigtig god sæson for PSG. Han indledte sæsonen med et par skader, men det er nu et overstået kapitel og brasilianeren har leveret på det niveau man kendte ham for hos Barca.

Trods den gode udvikling hos PSG, er det angiveligt stadig Neymars helt store ønske at vende tilbage til Barcelona til sommer. Han er netop fyldt 28 år og føler han står foran sine bedste år som fodboldspiller. Dem vil han gerne tilbringe i Barcelona med sine gode ven og tidligere holdkammerat Leo Messi.

I Barcelona skulle ønsket være gengældt, for her ser man Neymar som den profil holdet har brug for, så man kan løfte holdets niveau de kommende sæsoner.

Neymar skulle være indstillet på, at lette forhandlingerne med Barca, så det ikke bliver hans personlige krav der forhindrer et skifte. Samtidig er han klar til at tage kampen med PSG om at forlade Paris, om det så skal være at inddrage FIFA og dermed gennemtvinge et skifte, som det er muligt efter tre år i samme klub.

PSG har ifølge flere medier tilbudt Neymar en forlængelse helt tilbage i efteråret, uden at have fået respons fra brasilianeren. Det tages som et signal om, at Neymar har tænkt sig at forfølge drømmen om et skifte til Barca.

Det er ikke mange dage siden at vi her på fcbarcelona.dk kunne fortælle, at PSG angiveligt har besluttet sig for at sætte Neymar til salg, fordi man indser, at man alligevel ikke kan holde på ham.

Dermed er der efterhånden en del der tegner til, at det meget omtalte klubskifte kan blive en realitet til sommer, men som bekendt kan tingene hurtigt ændre sig i fodboldens verden.

.:FORSIDE:.