fbpx
Annonce

Avis: Napolis Di Lorenzo er et emne til højrebacken

Anders Lang Jensen - 27.12.22

// Di Lorenzo

Det er en stor transferprioritet for Barca-ledelsen at hente nyt blod til højrebacken, selvom det økonomisk ligner en umulighed at gøre denne vinter. Man følger dog flere emner – blandt andet Napolis Giovanni Di Lorenzo.

Ledelsen i det catalanske er efterhånden klar over, at det til sommer kræver en større investering at forstærke højreback-positionen. Flere spillere er nævnt i flæng, og nu beretter avisen Sport, at italienske Giovanni Di Lorenzo er et navn, der høster roser i den sportslige ledelse på Camp Nou.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge Sport har Barca fulgt Napoli-profilen Giovanni Di Lorenzo og kan lide backens offensive kvaliteter og rutine. 29-årige Di Lorenzo er desuden en fast bestanddel af det italienske landshold, hvor han var med til at vinde EM i 2021.

Barca kigger efter transferfrie spillere, og her passer Giovanni Di Lorenzo reelt ikke ind. Napoli-profilens kontrakt løber frem til 2026, og derfor vil en potentiel transfer kræve en forhandling mellem klubberne, hvor Barca skal finde frem til en acceptabel pris, før man vil indgå en aftale med en 29-årig forsvarsspiller.

lorenzo1

.:FORSIDE:.