fbpx
Annonce

Avis: Muligheden for Laurent Blanc holdes åben

FCBARCELONA.DK - 22.07.20

© Getty Images
// Blanc

I går kom det frem, at Laurent Blanc angiveligt har tilbudt sig selv som Barca-træner og det er et tilbud man tygger på hos catalanerne. Her holder man muligheden åben indtil man kender udfaldet af Champions League.

Hvis Barca fortsætter med at skuffe når de går i gang med Champions League, er det svært at se Quique Setién fortsætte i spidsen for holdet, men det bliver også svært for klubben at finde en afløser.

Det hele kompliceres nemlig af, at der er præsidentvalg efter næste sæson, hvor præsident Josep Maria Bartomeu ikke kan genvælges. Han er udmærket klar over, at den kommende præsident vil have sin kandidat til trænerposten og derfor bliver der næppe tegnet nogen lang kontrakt med en eventuel ny træner.

Laurent Blanc skulle være klar til en kontrakt på blot en enkel sæson, men med håbet om at gør det så godt, at han får lov til at fortsætte under en ny præsident. Derfor har Barca gemt hans tilbud i skuffen i afventen på hvad der sker i Champions League. Det fortæller avisen Sport.

Ingen regner længere med at Setién bliver fyret inden Champions League. 0-5 sejren over Alavés skabte lidt luft og Messis optimistiske udtalelser efter kampen tyder også på, at tingene er talt igennem og at man nu kigger fremad sammen.

I kulissen står Laurent Blanc så pænt og venter. Han er fri på markedet og kan derfor træde til med øjeblikkelig virkning.

.:FORSIDE:.