fbpx
Annonce

Avis: Memphis har sagt OK til Atlético Madrid

FCBARCELONA.DK - 17.01.23

// Memphis Depay

Noget tyder på at Memphis Depay meget snart skriver under med Atlético Madrid. Han er angiveligt blevet enig med klubben om sine egne forhold og nu mangler der kun, at de to klubber når til enighed.

Memphis Depay har på det seneste været rygtet til Atlético Madrid og nu ser der ud til at være fremskridt i sagen. Avisen Sport fortæller nemlig, at hollænderen nu har aftalt en kontrakt på plads til 2025, med mulighed for forlængelse i yderligere et år.

Artiklen fortsætter under annoncen


Dermed melder hollænderen sig klar til at forlade Barcelona et halvt år inden hans kontrakt udløber og da Barca samtidig er klar til at lade ham rejse, er det svært at se hvad der kan forhindre et skifte i denne måned.

De to klubber mangler dog stadig at nå frem til en aftale. Barca håber at kunne få en transfersum, mens Atlético naturligt helst vil overtage en transferfri spiller. Derfor venter der nogle svære forhandlinger.

Transfervinduet lukker først med udgangen af januar, så der er stadig et par uger at forhandle i. Atlético og Barca har forhandlet mange gange før og det må forventes, at en aftale kan komme i hus, når alle parter er interesseret i at det lykkes.



.:FORSIDE:.