fbpx
Annonce

Avis: Mbappé kan sende Neymar til Barca

Peter Vyff - 24.05.22

// Neymar

Det lykkedes for Paris Saint-Germain at beholde Kylian Mbappé, som i lang tid så ud til at skifte til Real Madrid. Franskmandens kontraktforlængelse har været en bekostelig affære, som angiveligt kan betyde, at Neymar må forlade Parc de Princes.

Glæden var stor i Paris, da det kom frem, at Mbappé havde forlænget sin kontrakt indtil 2025. Nærmest alle fodboldfans regnende med, at angriberen ville ende i Real Madrid, og hans kontraktforlængelse sendte chokbølger ud i fodboldverdenen.

Det har haft enorme omkostninger for PSG at overbevise Mbappé om at blive i Paris. Det betyder nu angiveligt, at flere nøglespillere må tage afsked med Parc de Princes, hvis det skal lykkes at holde nogenlunde styr på det astronomisk høje lønbudget. Det har allerede haft en konsekvens for Ángel Di María, som ikke har fået forlænget sit ophold i det franske, og ifølge avisen Sport kan Neymar blive den næste. Brasilianeren har ofte været skadet i sin tid hos PSG, og fløjspillerens betydning for holdet har ikke helt stemt overens med hans høje løn.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Derfor skulle Neymar ifølge Sport ikke længere være helt så uundværlig på Parc de Princes. Pariserne skulle angiveligt være åbne overfor bud på brasilianeren samtidig med, at ledelsen eftersigende allerede skulle have tilbudt Barca at få Neymar tilbage. Landsholdsstjernen har tidligere været meldt på vej tilbage til Camp Nou, hvorfra han skiftede tilbage i 2017. Neymar var angiveligt en af topmålene for den tidligere præsident Josep Maria Bartomeu, men meget har ændret sig efter Joan Laporta overtog styringen af klubben.

Den 30-årige Neymar vurderes eftersigende ikke særligt højt af den nuværende ledelse på Camp Nou. Brasilianerens høje alder kombineret med hans skadeshistorik har betydet, at Barca ikke længere føler at han har så meget at tilbyde, og derfor ikke er omkostningerne værd.

Catalanerne arbejder også hårdt på at komme ud af den økonomiske krise, og derfor er det helt utænkeligt, at ledelsen skulle bruge hele transferbudgettet på en stjernespiller, omend det måske havde været noget andet hvis det var Messi.

.:FORSIDE:.