fbpx
Annonce

Avis: Massiv lønnedgang for Kun Agüero i Barca

FCBARCELONA.DK - 20.05.21

// Sergio Agüero


Meget tyder efterhånden på, at Sergio 'Kun' Agüero skifter til Barca efter denne sæson. Avisen AS fortæller i dag, at den erfarne argentiner må acceptere en løn der er på under det halve af, hvad City betaler ham.

Den 29. maj slutter sæsonen for Manchester City med Champions League finalen mod Chelsea og kort derefter ventes det offcielt meldt ud, at Agüero skifter til Barca på fri transfer.

Avisen AS fortæller i dag, at det på ingen måde er lønnen der trækker den snart 33-årige angriber til Barca. Han tjener angiveligt omkring 12 mio. euro i City, men i Barca vil årslønnen lyde på 5 mio. euro.

Med en løn på 5 mio. euro ligger Agüero på niveau med unge spillere som Dest, Pedri og Riqui Puig.

Den markant lavere løn er både et udtryk for Agüeros alder, men også at de økonomiske konsekvenser af coronakrisen lægger en dæmper på, hvad spillerne kan kræve i løn. Derudover har det nok også spillet ind, at Agüero håber at kunne spille sammen med sin gode ven Leo Messi på klubplan.

Selvom Agüeros sidste sæson for City har været præget af skader, forlader han den engelske klub af den helt store dør. Han er nemlig den mest scorende spiller i klubbens historie med 181 mål.

.:FORSIDE:.