fbpx
Annonce

Avis: Marcos Alonsos rolle kan medføre forlængelse

Markus Johannessen - 01.10.23

// Marcos Alonso

Det er endnu usikkert om optionen for Marcos Alonsos forlængelse vil blive udnyttet, når hans kontrakt udløber til sommer. Tilsyneladende spiller han dog en fremtrædende rolle i mandskabet, selvom spilletiden er begrænset.

Det er blot Marcos Alonsos anden sæson i Barca, men han har angiveligt allerede positioneret sig som en af lederne i truppen. Det meldes, at forsvarsspilleren er en af de mest respekterede profiler blandt spillerne.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Siden han var lille har det været Alonsos drøm at repræsentere Barca, efter at se sin far gøre det samme, på trods af at han startede karrieren i Real Madrid. I en alder af 31 år fik han drømmen opfyldt da han skiftede fra Chelsea og er sidenhen vokset med truppen. 

Marcos Alonso har et godt forhold til trænerstaben, de etablerede spillere som Frenkie de Jong og Sergi Roberto og er godt forbundet med de stjernespækkede profiler som Lewandowski. Derudover ser de unge spillere meget op til ham og bruger ham som et eksempel på, hvad det vil sige at være professionel og agere tilsvarende. 

Xavi er angiveligt meget tilfreds med Marcos Alonsos attitude og arbejde med truppen uden for kridtstregerne. Ifølge den catalanske avis Sport er han en af de mest essentielle brikker i Xavis projekt, da det stadig er så 'ungt' som det er.

Måske er Marcos Alonso ikke på vej videre lige foreløbigt og en forlængelse til sommer er ikke udelukket, trods den sekundære rolle på banen..:FORSIDE:.