fbpx
Annonce

Avis: Lyon vil hente Samuel Umtiti på lån

Anders Lang Jensen - 17.07.21

// Umtiti


En af de mest oplagte spillere til at forlade Barca denne sommer for at frigøre økonomiske midler på lønningslisten er franske Samuel Umtiti. Forsvareren bliver svær at komme af med, men franske Lyon kan være på banen.

Barca og Umtiti forlængede samarbejdet tilbage i 2018, hvor den franske forsvarsprofil var på sit absolut højeste niveau i karrieren. En god sæson på Camp Nou efterfulgt af et verdensmesterskab med Frankrig, så fremtiden lys ud med Umtiti i Barca-forsvaret.

Knæproblemerne har dog været konstante siden den sommer, og Barca ønsker nu at sende Samuel Umtiti videre, men missionen er ikke let. Ifølge avisen Sport vil hans tidligere klub Olympique Lyon forsøge sig med et lejetilbud denne sommer.

Ifølge avisen tror den franske topklub på, at de kan bringe Umtiti tilbage i kampform. Og Lyon undersøger lige nu muligheden en løsning, der gør, at de betaler 50% af spillerens løn i den kommende sæson ved en lejeaftale.

Førsteprioriteten i det catalanske er naturligvis at sende franskmanden videre permanent og med hele lønpakken fjernet fra listen. Men netop i Umtitis situation, med den store kontrakt han har, kan en lønreduktion på 50%, og forhåbentlig vigtig spilletid i fransk fodbold, være en udmærket løsning for alle parter.

.:FORSIDE:.