fbpx
Annonce

Avis: Laporta rasende over nederlaget til Antwerp

Peter Vyff - 14.12.23

// Joan Laporta // Royal Antwerp

Nederlaget til Royal Antwerp har smidt brænde på det bål, som kræver Xavi fjernet fra trænerposten. Eftersom præstationen angiveligt har efterladt Joan Laporta rasende, lader det til at situationen omkring Xavi spidser til.

Selvom Barca havde kvalificeret sig til knockout-runden i Champions League, havde ingen forventet at de ville tabe til Royal Antwerp. Det havde Xavi højst sandsynligt heller ikke, på trods af at han stillede med flere reserver og et par ungdomsspillere i startopstillingen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Catalanerne måtte dog se sig slået af de belgiske CL-debutanter, og nederlaget skulle ifølge avisen Sport have efterladt Joan Laporta særdeles sur. Præsidenten havde håbet at se holdet præstere bedre, især set i lyset af det tabte lokalopgør til Girona i søndags.

Laportas følelse skulle også være forstærket af det faktum, at han i sin tid gik imod flere bestyrelsesmedlemmer, da Xavi blev valgt som Barca-træner. Og nu, hvor der stilles alvorligt spørgsmålstegn til cheftrænerens egenskaber, kan præsidenten også ende med at komme under beskydning.

Forholdet skulle dog fortsat være godt i mellem Laporta og Xavi, hvor træneren fortsat nyder stor opbakning. Præsidenten er dog langt fra tilfreds med holdets seneste præstationer, og dele af ledelsen har angiveligt allerede sat ham under pres for Barca-træneren afskedigelse.

Den 61-årige Laporta kan derfor ende med at blive trængt op i en krog, hvor presset bliver for stort på ham. Xavi er derfor nødt til at diske op med en række gode præstationer og nogle sejre for, at få snakken om hans fyring og et vaklende omklædningsrum til at forstumme.



.:FORSIDE:.