fbpx
Annonce

Avis: La Liga planlægger nye skrappe corona-regler

Anders Lang Jensen - 18.12.21

// Coronavirus

Der udspiller sig for tiden heftige scener i engelsk fodbold, hvor flere klubber er hårdt ramt af corona-udbrud, hvilket presser kampafviklingen. La Liga vil være på forkant med situationen med et nyt regelsæt.

I Premier League er flere kampe blevet aflyst, og den præcise procedure, for hvordan man håndtere udbruddene i klubberne, er ikke på plads. Det ønsker La Liga dog at få styr på hurtigst muligt, og en aftale ventes præsenteret i den kommende uge.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Ifølge avisen Sport  vil planen betyde, at hvert hold maksimalt kan få udsat to kampe fra december til marts som følge af coronaudbrud i truppen. Fra marts vil hold, der ikke stiller op, automatisk blive taberdømt på skrivebordet.

Desuden kan kampe kun udsættes, hvis en klub har mindre end 13 spillere til rådighed. Heraf skal mindst fem være registreret som professionelle.

Det er drastiske tiltag der har til formål at undgå en kaotiske sæsonafvikling, som man så det i forrige sæson, hvor al fodbold lå stille i lang tid og hvor det først var i august, at sæsonen kunne afsluttes.

.:FORSIDE:.