fbpx
Annonce

Avis: Kun en anden topklub kan lokke Braithwaite væk

Rune Stentoft Arlbjørn - 19.08.21

// Martin Braithwaite


ht21mb

Martin Braithwaite er ikke en spiller og person der bare giver op. Hele sommeren har Barca forsøgt at sælge ham, men det lader til, at danskeren er på vej væk. Kun en anden topklub kan lokke Braithwaite væk fra Camp Nou.

Den catalanske avis Sport skriver, at Martin Braithwaite nu har taget en endelig beslutning om sin fremtid. Kun en anden topklub kan få ham til at overveje at skifte væk fra Barca. I en alder af 30 år ønsker han at blive ved med at spille i toppen af fodboldverdenen.

Braithwaite har ikke haft den mest nemme vej til en klub som Barca. Karrieren startede i Esbjerg og er siden gået til Toulouse, Middelsbrough, Bordeaux og Leganés inden skiftet til den catalanske storklub i februar 2020, hvor catalanerne udløste hans frikøbsklausul.

Denne sommer har Braithwaite modtaget flere tilbud fra andre klubber, herunder fra West Ham og Brighton fra Premier League, men de klubber har ikke nogen sportslig interesse for danskeren.

Barca ser det stadig som muligt, at Braithwaite kan forlade Barca denne sommer, men de har det også fint med hvis han bliver, fordi danskeren er blevet en vigtig spiller for Koeman. Braithwaite klinger godt sammen med Memphis og Griezmann i angrebet.

.:FORSIDE:.