fbpx

Avis: Kontraktfri Alaba i 2021 er stadig et transfermål

Rune Stentoft Arlbjørn - 20.03.20

© Getty Imagse
// Alaba

Tidligere har Barca været ude efter den østrigske landsholdsspiller David Alaba fra Bayern München. Nu er Alaba angiveligt igen tilbage på Barcas radar, hvis man skal tro meldingerne fra Tyskland.

Barca har længe drømt om at hente den alsidige forsvarsspiller og nu skriver den tyske avis Bild, at Barca ønsker at hente Alaba til Camp Nou den kommende sommer.

Alabas kontrakt med Bayern München udløber i 2021 og derfor kan han hentes billigere end normalt til sommer. Dertil har østrigeren ikke vist det store ønske om at forlænge. Meldingerne fra Tyskland går på, at han er klar til en ny udfordring.

Sidste sommer spurgte Barca også til Alaba, da de ledte efter konkurrence til Jordi Alba. I stedet købte Barca dog Junior Firpo. Alaba er dog nu igen på listen over transfermål, da han kan spille venstre back, i det centrale forsvar og på midtbanen.

Alaba har været i Bayern siden 2010, men hans nuværende kontraktsituation bringer ham i en god position til at finde en ny klub efter et årti hos sydtyskerne.

Rygterne om Alaba stemmer godt overens med, at Barca leder efter en ny venstrebenet central forsvarsspiller.

.:FORSIDE:.