fbpx
Annonce

Avis: Koeman ser Jordi Alba som en vigtig spiller

Magnus Wind - 25.08.20

// Jordi Alba


Efter Ronald Koeman blev præsenteret som ny træner i Barca, har hollænderen været i kontakt med flere af holdets spillere vedrørende deres fremtid i klubben. Senest er det Jordi Alba, som har haft en samtale med Koeman. 

Der er ingen tvivl om, at Barcas nye træner Ronald Koeman står overfor en stor udfordring, i det at skulle genrejse holdet og klubben ovenpå den første trofæløse sæson i 12 år. Hollænderen er allerede i gang med forberedelserne til den nye sæson og har snakket med flere af holdets spillere og forklaret dem sine fremtidsplaner. 

Senest er det Jordi Alba, som har været i kontakt med holdets nye træner. Det skriver avisen Sport, der melder, at Koeman stadig ser venstrebacken som en vigtig del af holdet. Det er på trods af, at Alba er en af de spillere, som er blevet sat på salgslisten af præsident Josep Bartomeu. Venstrebacken forlængede sidste år sin kontrakt med Barca, så den løber frem til sommeren 2024. 

Koeman og Alba kender hinanden fra tidligere, da de begge var i Valencia. I 2007 var hollænderen træner for holdet, hvor venstrebacken spillede på klubbens ungdomshold. Alba nåede at blive udtaget til en enkel kamp under Koeman, men fik aldrig debut. Nu ser det unægteligt ud til, at catalaneren skal spille under Koeman.

.:FORSIDE:.