fbpx
Annonce

Avis: Koeman klar til af ofre Griezmann for Messi

Rune Stentoft Arlbjørn - 11.07.21

// Lionel Messi // Antoine Griezmann // Ronald Koeman


Messi tilhører ikke længere Barca efter kontraktudløbet den 30. juni. Det helt store mål denne sommer er dermed at forlænge med argentineren. I den forbindelse kan Koeman blive nødsaget til at sige farvel til Griezmann.

Alt tyder på at Messi ønsker at blive i Barca, selvom han ikke selv har sagt det officielt. Den eneste grund til, at kontrakten ikke er blevet forlænget endnu er catalanernes problemer med at sænke lønomkostningerne. Som det ser ud nu har Barca ikke råd til at beholde Messi.

Nu skriver den catalanske avis Mundo Deportivo, at Ronald Koeman er klar til at ofre Griezmann, hvis det kan hjælpe klubben med at få råd til at holde på Messi. Griezmann er blandt de bedst betalte spillere i truppen, så at komme af med ham vil frigive mange penge i lønbudgettet.

Avisen skriver videre, at det især giver mening at komme af med Griezmann med hensyn til at sænke lønomkostningerne, da Dembélé er blevet skadet og er ude i fire måneder. Dermed kan Dembélé ikke sælges og frigive lønkroner i budgettet, men det kan et salg af Griezmann.

For Koeman er det ligesom klubbens største ønske at beholde Messi. Derfor er Barca-træneren klar til at gå meget langt for at holde på verdens bedste fodboldspiller. Det kan altså betyde, at Barca må vinke farvel til Griezmann.

.:FORSIDE:.