fbpx

Avis: Kessiés agent i dialog med Inter om skifte

Anders Lang Jensen - 03.12.22

// Franck Kessié

topbar22

Rygterne om Franck Kessiés fremtid kører lige nu på højtryk, og selvom spillerens agent har afkræftet rygterne om at forlade Barca, tegner der sig nu et billede af, at Franck Kessié er i dialog med italienske Inter Milan.

Siden sit skifte til Barca på en fri transfer i sommer har spilletiden på Camp Nou langt fra været som håbet for den fysisk stærke midtbanespiller. Snart åbner vinterens transfervindue, og det kan give en mulighed for at sende afrikaneren videre i teksten efter bare en enkelt halvsæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport er Franck Kessié blevet tilbudt til italienske Inter af Barca-spillerens agent, der arbejder på et potentielt skifte bag kulissen. Avisen melder, at Kessiés agent allerede har været i dialog med Inter, og den kommer til at fortsætte i de næste uger.

Selvom Franck Kessié har været meget kort tid i Barca, kan klubben have en interesse i at sende midtbanespilleren videre allerede nu af rent økonomiske årsager. På den måde vil Barca spare en relativt tung lønudgift på en spiller, der indtil nu ikke har bidraget som håbet og forventet.

kessie16

.:FORSIDE:.