fbpx
Annonce

Avis: Junior Firpo bliver i Barca i endnu en sæson

Magnus Wind - 03.10.20

© Getty Images
// Junior Firpo

Selvom Barca igennem hele transfervinduet har forsøgt at sælge Junior Firpo, er det endnu ikke lykkes. Avisen Sport meddeler derfor, at spansk-dominikaneren bliver i den catalanske klub for endnu en sæson. 

Junior Firpo har ikke fået meget spilletid i Barca siden han kom til klubben fra Real Betis sidste sommer. Jordi Alba sidder nemlig sikkert på pladsen som holdets venstreback. Derfor har den catalanske klub igennem hele dette transfervindue forsøgt at sælge Firpo, men dette er ikke endnu lykkes. 

Tidligere har flere italienske klubber, herunder Lazio, Inter og Napoli, været meldt interesseret i venstrebacken, men i den seneste tid har det været småt med interessen for Junior Firpo, hvis man skal tro Sport. Avisen meddeler, at det mest sandsynlige scenarie er, at spanieren forbliver i Barca i endnu en sæson, grundet den lave interesse. 

Transfervinduet lukker på mandag ved midnat. Hvis der ikke når at komme et sent tilbud, må Junior Firpo altså indfinde sig som backup for Alba for endnu en sæson. Hans kontrakt med Barca løber frem til sommeren 2024.

.:FORSIDE:.