fbpx
Annonce

Avis: Jordi Alba også klar til at sænke lønkrav

Peter Vyff - 12.08.22

// Jordi Alba

Barca har endnu ikke formået at indregistrere holdets nyindkøb, da ledelsen ikke har formået at finde plads i lønbudgettet. Catalanernes lønomkostninger skal derfor sænkes, og Jordi Alba meldes klar til at hjælpe sin klub.

Barca tager snart hul på sæsonen, når holdet på lørdag tager imod Rayo Vallecano på Camp Nou. Ledelsen kæmper i øjeblikket en hård kamp for at få holdets nyindkøb registeret i tide, hvilket betyder at klubbens lønomkostninger skal sænkes hurtigst muligt.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ledelsen forsøger derfor at forhandle nye kontrakter på plads med Sergio Busquets og Gerard Piqué, samt Marc-André ter Stegen, som alle skulle være åbne overfor at tage imod en reducering af deres løn. Viceanføreren Jordi Alba skulle nu ifølge Sport også være klar til at underskrive en ny kontrakt, som betyder at udbetalingen af hans løn vil blive udskudt.

Den 33-årige Alba gik også med til at sænke sin løn sidste år, hvor han også accepterede en udskyldelse af betalingen. Ledelsen ønsker dog at se tiden an lidt endnu før de tager imod hjælpen fra landsholdsbacken. Catalanerne vil helst undgå at belaste økonomien med udskudte lønbetalinger, selvom det kan blive nødvendigt i sidste ende.

Det er dog ledelsens håb at den økonomiske situation kan forbedres via spillersalg, hvor Martin Braithwaite, Samuel Umtiti og Memphis Depay forventes at forlade Camp Nou. Catalanerne arbejder også på endnu et frasalg af Barca Studios, hvilket forhåbentlig er nok til at Xavi kan stille i stærkeste opstilling i åbningskampen imod Rayo Vallecano.

 

.:FORSIDE:.