fbpx

Avis: Joao Felix fik ikke tilbudt trøje nr. 10

FCBARCELONA.DK - 11.09.23

// Joao Felix

Efter at Ansu Fati blev udlejet til Brighton var der spekulationer om, hvem der skulle overtage trøje nummer 10. Der var forlydender om at Joao Felix var i spil til trøjen, men han fik angiveligt den slet ikke tilbudt.

Det er et tungt ansvar at bære trøje nr. 10 i Barca, for trøjen tilhørte som bekendt klubikonet Leo Messi i flere år, inden at Ansu Fati overtog den for to år siden, da Messi skiftede til PSG. Fati nåede aldrig at fylde trøjen ud og resultatet er nu et lejeophold i Brighton.

Artiklen fortsætter under annoncen


Hvem skulle så spille med nummer 10 på ryggen? Spekulationerne var mange, men der var tilsyneladende ingen af spillerne i truppen, der specifikt bad om den ledige trøje.

Da Barca på transfervinduets sidste dag lejede Joao Felix i Atlético Madrid tænkte mange, at trøje nummer 10 skulle sidde på ham. Han er en spiller fra øverste hylde og det kunne forsvares at give ham den vigtige trøje.

Nu fortæller avisen Sport imidlertid, at Barca på intet tidspunkt overvejede at gøre Joao Felix til holdets 10'er, og Felix selv, spurgte heller ikke til trøjen.

En af årsagerne til Barcas beslutning om at holde trøje nr. 10 ledig er, at man vil vise Ansu Fati den respekt, at holde trøjen til ham, når han vender tilbage fra lejeopholdet i det sydlige England. Håbet er at han vender stærkere tilbage og bliver i klubben, så han igen kan trække trøje nummer 10 over hovedet..:FORSIDE:.