fbpx
Annonce

Avis: Iniesta trækker ikke i Barca-trøjen i Japan

Markus Johannessen - 06.06.23

// Andrés Iniesta

Iniesta håbede på at kunne spille en halvleg for både Barca og Vissel Kobe, når de to klubber mødes i en venskabskamp i dag. Det bliver dog angiveligt ikke en realitet for den 39-årige fodboldlegende. 

Den fabelagtige midtbanespiller fra La Mancha havde planer om at repræsentere de to klubber, hvor han har tilbragt sin professionelle karriere, men det er desværre usandsynligt, at man får ham at se i Barcas farver.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge den catalanske avis Sport, vil Vissel Kobe ikke gå med til den præmis, at Iniesta spiller en halvleg for hvert hold. Kampen har en meget stor mediepåvirkning, specielt i Japan, og Iniestas nuværende klub foretrækker udelukkende at vise ham med deres logo. 

Det bliver også en af de sidste Kobe-kampe for den tidligere Barca-kaptajn, da han forlader den japanske klub denne sommer. Ifølge Sport har han dog ambitioner om at fortsætte karrieren i hvert fald et år yderligere et andet sted. 

Der venter allerede Iniesta tilbud fra USA, Saudi-Arabien, Qatar og Abu Dhabi, men det ser desværre ud til, at Barcas fans ikke får ham at se i hjerteklubbens trøje for en allersidste gang.



 

.:FORSIDE:.