fbpx
Annonce

Avis: Griezmann vil ikke til andre klubber end Atlético

FCBARCELONA.DK - 26.07.21

// Antoine Griezmann


Forleden bekræftede præsident Laporta, at Barca er klar til at lytte på tilbud på Griezmann, men det bliver ikke let at komme af med den løntunge franskmand, for han vil angiveligt kun skifte til Atlético Madrid hvis han skal væk.

Barca og Atlético kunne ikke blive enige om vilkårene for en byttehandel mellem Griezmann og Saúl og derfor har Barca angiveligt rettet blikket mod andre mulige klubber til angriberen. Det fortæller avisen Sport.

Griezmann skulle via sine repræsentanter meddelt Barca, at han ikke har tænkt at skifte klub, hvis det ikke kan blive tilbage til Atlético, som han kom fra for to år siden. Dermed giver det ikke den store mening, at Barca aktivt forsøger at finde en anden klub, som f.eks. Manchester City, der skulle være meget interesseret.

Der er ingen tvivl om at det er Griezmann der har de bedste kort på hånden. Han har det glimrende i Barcelona, hvor han kan hæve en løn, der er svær for de fleste klubber at matche. Hans kontrakt udløber først i 2024.

Samtidig ved Griezmann udemærket, at Barca er under pres for at få lønbudgettet tilpasset. Det kan være med til at presse en aftale igennem med Atlético, selvom vilkårene ikke er optimale for den catalanske klub.

Der er stadig en måned til at transfervinduet lukker, så der er stadig god tid til at finde en løsning, men lige nu ser det svært ud. Samtidig skal Barca forsøge at finde plads i lønbudgettet til Messi og derfor skulle der gerne komme en afklaring indenfor de næste par uger.

.:FORSIDE:.