fbpx
Annonce

Avis: Griezmann-salg har ødelagt forholdet til Atlético

Peter Vyff - 31.10.22

// Antoine Griezmann

Barca solgte i efteråret endegyldigt Griezmann til Atlético Madrid, et forløb som skabte stor utilfredshed på Camp Nou. Catalanerne føler sig angiveligt så udnyttet, at ledelsen ikke føler lyst til at handle med Atlético igen.

Barca brugte i 2019 hele 120 mio. euro på at hente Antoine Griezmann til Camp Nou. Det lykkedes dog aldrig for franskmanden at etablere sig på førsteholdet, og transferen må i dag betegnes som en af de dårligste nogensinde i klubbens historie.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Catalanerne sendte derfor, efter to dårlige sæsoner, Griezmann tilbage til Atlético Madrid på en to-årig lejekontrakt. Lejeaftalen indeholdt en købsklausul på 40 mio. euro, der gjorde sig bindende, hvis han spillede mindst 45 minutter i 50% af de kampe, hvor landsholdsangriberen var tilgængelig.

I franskmandens første sæson tilbage på Wanda Metropolitano opfyldte han nemt betingelserne i købsklausulen. Atlético ønskede dog ikke at betale de 40 mio. euro for Griezmann, så for at presse Barca blev han holdt som gidsel, og kun sendt på banen med maks 30 minutter tilbage af kampene, for at omgås aftalen.

Det fik angiveligt ledelsen på Camp Nou til at overveje et sagsanlæg imod Atlético. Parterne fandt dog frem til en fælles aftale efter flere ugers forhandling, som betød at Griezmann blev sendt permanent afsted til hovedstaden for en pris på 20 mio. euro plus variabler.

Ledelsen følte sig udnyttet i forhandlingerne, eftersom Atlético udemærket vidste, at Barca på ingen måde har råd i lønbudgettet til at få Griezmann tilbage til Camp Nou. Catalanerne skulle ifølge avisen Sport være så sure over handlen, at man ingen intentioner har om at handle med madrilenerne igen lige med det samme.

.:FORSIDE:.