fbpx
Annonce

Avis: Gode forhandlinger med Spurs om Ilaix Moriba

Rune Stentoft Arlbjørn - 28.08.21

// Ilaix


Fredag kom det frem, at Ilaix Moriba er blevet enig med Tottenham Hotspur om de personlige vilkår vedrørende et skifte til den engelske klub. Nu meldes der om gode forhandlinger mellem Barca og englænderne.

Den catalanske avis Mundo Deportivo skriver, at der er gode forhandlinger mellem Barca og Tottenham vedrørende en transfer denne sommer, som kan sende Ilaix Moriba til den engelske hovedstad. Spurs er angiveligt tæt på at imødekomme catalanernes priskrav på 20 mio. euro.

Ilaix Moriba har efter sigende tidligere også forhandlet sine personlige vilkår på plads med Leipzig, men de er ikke i nærheden af at matche den pris som Barca forlanger. Derfor ligner det et snarligt skifte til Tottenham for den unge midtbanespiller, som altså allerede skulle være enig med Spurs om en kontrakt.

Det er den nye sportsdirektør for Tottenham, Fabio Paratici, som er en nøgleperson i den mulige transfer for Ilaix til den engelske klub. Paratici havde tidligere den samme rolle i Juventus, hvor han etablerede et godt forhold til Barca med byttehandlerne med Arthur-Pjanic og Marqués-Matheus Pereira.

Netop Paratici forsøgte også at hente Ilaix Moriba til Juventus for to år siden, men den dengang 16-årige midtbanespiller endte med at forlænge med Barca i en historisk stor aftale til en ungdomsspiller fra La Masia. Det tyder dermed på, at Ilaix bliver solgt denne sommer.

.:FORSIDE:.