fbpx

Avis: Garcia overvejes som alternativ til Busquets

Simon Arun Vrábel - 22.10.22

// Sergio Busquets // Eric Garcia

I sin søgen efter en kompetent afløser for Sergio Busquets, overvejer Xavi angiveligt at bruge Eric Garcia på positionen på trods af, at der allerede findes flere kompetente alternativer i truppen.

De fleste forventer at Sergio Busquets er i gang med at spille sin sidste sæson for Barca og derfor er Xavi og den sportslige ledelse allerede i fuld gang med at lede efter en kompetent afløser. Meget overraskende lyder rygterne nu på, at Eric Garcia er intern topkandidat til den vigtige position på den defensive midtbane.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er avisen Sport som bringer den overraskende nyhed om, at den catalanske cheftræner ikke har den store fidus til hverken Nico som i øjeblikket er udlejet til Valencia, eller den mest oplagte kandidat Frenkie de Jong, som spiller netop denne position på det hollandske landshold. I stedet udtalte Xavi uventet på pressemødet forud for hjemmekampen imod Villarreal, at han også har en central forsvarsspiller som kan bruges til at afløse Busquets.

Hverken Jules Koundé, Gerard Piqué eller Ronald Araújo og Andreas Christensen – som i øvrigt også er skadet i øjeblikket – har spillet som defensiv midtbanespiller før, men efter nogen søgen i historiebøgerne har den catalanske avis fundet frem til, at Eric Garcia faktisk har erfaring fra netop denne position i sine yngre år på La Masia. Fortiden vil vide, at Garcia i flere år blev afprøvet på den defensive midtbane, men at den nu 21-årige catalaner selv foretrak at spille i forsvaret.

Det bliver derfor spændende at se hvad der sker i den nærmeste fremtid, for hvis Xavi vælger at afprøve Eric Garcia på Busquets' nuværende plads, så sender det et klart signal til både Nico og især Frenkie de Jong.


.:FORSIDE:.