fbpx
Annonce

Avis: Frenkie de Jong udelukker ikke Chelsea

Markus Johannessen - 21.07.22

// Frenkie de Jong

Frenkie de Jong foretrækker at blive i Barcelona, men er samtidig bevidst om, at Barca er klar til at sælge ham, hvis det rigtige beløb bliver tilbudt. Hollænderen er angiveligt ikke afvisende overfor et skifte til Chelsea. 

Den 25-årige midtbanespiller er tidligere blevet kædet sammen med Manchester United og hans tidligere træner i Ajax, Erik ten Hag, men ifølge den catalanske avis Sport, har De Jong ikke meget tilovers for de røde djævle. 

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Frenkie de Jong er angiveligt blankt afvisende overfor et skifte til Old Trafford af flere afgørende grunde. Den hollandske profil bryder sig eftersigende hverken om Manchester som by eller United som klub. Han mener angiveligt, at klubbens sportslige ledelse, igennem de seneste år, har haft en uprofessionel adfærd overfor spillerne og at hans ambitionsniveau ligger over, hvad Manchester United kan imødekomme for nuværende. Derudover har Premier League-klubben ikke kvalificeret sig til Champions League, hvilket ifølge Sport, er den største deal-breaker for hollænderen. 

Frenkie de Jong elsker derimod at være i Barcelona, både som by og som klub, men er indforstået med klubbens situation. I betragtning af det, ville han angiveligt ikke udelukke at tage til en anden stor europæisk klub. 

Ifølge Sport, ville De Jong foretrække et skifte til Bayern München eller Chelsea. Han mener, at begge klubber har en struktur og sportslig standard, som han ville finde sig til rette i. Derudover finder han både München og den engelske hovedstad som attraktive byer at bo i.

Af Bayern og Chelsea, er det dog kun Londonklubben, som decideret har meldt sig på banen i forhold til hollænderens underskrift. Chelsea afventer angiveligt på, at Frenkie de Jong definitivt afviser Manchester United, før de fremlægger et officielt bud.

.:FORSIDE:.