fbpx
Annonce

Avis: Forhandlingerne med Ilaix er gået helt i stå

Rune Stentoft Arlbjørn - 29.07.21

// Ilaix


Det tyder ikke på en forlængelse med Ilaix Moriba lige foreløbig, som klubben ellers havde håbet på. Den catalanske avis El Mundo Deportivo skriver nu, at forhandlingerne med spillerens agenter er gået fuldstændig i stå.

Ifølge avisen har der været forhandlinger mellem Barca og Ilaix Moribas agenter i dag om en ny kontrakt med førsteholdet til Ilaix Moriba, men udfaldet af mødet er ikke endt godt. Mundo Deportivo skriver, at agenterne har afbrudt forhandlingerne og bedt om et nyt møde senere.

Årsagen til, at Ilaix Moribas agenter angiveligt har afbrudt dagens møde skulle være, at man tilsyneladende er for langt fra hinanden i forhold til at nå til enighed om vilkårene i den nye kontrakt. Det lader til, at lønnen til Ilaix Moriba stadig er det helt store stridspunkt i forhandlingerne.

Det lægger dermed fast, at den unge spanske midtbanespiller ikke deltager i førsteholdets træningslejr i Tyskland. Ilaix var da heller ikke med på flyet til Stuttgart, da spillerne rejste af sted i går. Der var håb for klubbens side om, at Ilaix måske kunne rejse til Tyskland om en eller to dage, men det er slet ikke en mulighed nu, tilføjer Mundo Deportivo.

I stedet må Ilaix Moriba fortsætte træningen med B-holdet og se flere af sine holdkammerater imponere Koeman på førsteholdet i mellemtiden. Det ventes, at Ilaix deltager i en træningskamp med B-holdet i denne uge og genoptager træningen under Sergi Barjuán igen på søndag.

.:FORSIDE:.