fbpx
Annonce

Avis: Félix halverede sin løn for at skifte til Barca

Anders Lang Jensen - 05.09.23

// Joao Felix

Tidligt på sommeren udtalte João Félix offentligt, at hans helt store drøm var at spille for Barca, men udtalelserne var kontroversielle, fordi han var hos Atlético Madrid. Nu er skiftet blevet en realitet og Félix har ofret sin andel.

Rygterne ulmede gennem den sidste måneds tid omkring en mulig aftale med Atlético Madrid og portugisiske João Félix. Skiftet skete først på deadline day i transfervinduet, hvor ledelsen også fik økonomien til at hænge sammen, angiveligt i tæt samarbejde med hovedpersonen selv.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Mundo Deportivo er João Félix nemlig gået 50 procent ned i løn i Barca i forhold til den lønpakke, han modtog hos Atlético Madrid. Den manøvre har uden tvivl hjulpet til, at Barca kunne registrere portugiseren og gøre drømmen mulig om at skifte til det catalanske.

João Félix forlængede sin kontrakt med Atlético Madrid i forbindelse med lejeaftalen med Barca, der heller ikke indeholder en købsoption. Tiden vil derfor vise, om denne sæson bliver den eneste i Barca for João Félix, men bliver opholdet succesfuldt, vil klubberne uden tvivl drøfte mulighederne for en permanent transfer, der giver mening for alle parter.


felix1

 

.:FORSIDE:.