fbpx
Annonce

Avis: Demir bliver første mand ude af klubben i januar

Anders Lang Jensen - 18.12.21

// Yusuf Demir

Det store østrigske talent Yusuf Demir har trods en håndfuld kampe i Barca ikke overbevist Xavi omkring hans evner. Spiller Demir én kamp mere skal Barca betale 10 millioner euro – men Barca vil i stedet sende ham videre.

Hvis Demir spillede 10 førsteholdskampe i Barca, var klubben tvunget til at indløse købsoptionen på 10 millioner euro. Trods lovende takter vil Barca ikke betale den sum penge lige nu, og i stedet stopper Demir ifølge avisen Sport i det catalanske til januar. Han vender i første omgang retur til Rapid Wien.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Ifølge avisen Sport er der stor interesse specielt fra den tyske Bundesliga, hvor klubber som Borussia Dortmund, Eintracht Frankfurt og Bayer Leverkusen meldes på banen. Barca ønsker uanset hvad ikke at bruge penge på Demir, og derfor bliver han første mand til at forlade klubben i januars transfervindue.

Sammen med Rapid Wien afbryder parterne altså lejeopholdet før tid, og den bedste løsning for Yusuf Demir er uden tvivl også at finde en ny klub, der vil bruge den 18-årige kantspiller mere regelmæssigt.

.:FORSIDE:.