fbpx

Avis: Dembélé får chancen fra start mod Celta Vigo

Rune Stentoft Arlbjørn - 01.10.20

© Getty Images
// Celta

Til kampen mod Villarreal i søndags ramte den catalanske avis Sport plet med deres bud på startopstillingen til opgøret. Nu er avisen klar med buddet til kampen mod Celta Vigo. Her får Ousmane Dembélé angiveligt chancen fra start.

Mod Villarreal havde Barca Neto i mål, en fire-back-kæde med Sergi Roberto, Piqué, Lenglet og Jordi Alba. Midtbanekonstellationen bestod af Sergio Busquets og Frenkrie de Jong. Disse positioner er der ikke den store tvivl om, da de spillere får genvalg til aftenens kamp ifølge avisen.

Når det kommer til de fire offensive positioner; højre kant, den offensive midtbane, venstre kant og angriberpositionen, så kommer der angiveligt en ændring i forhold til sidste kamp. Ifølge Sport, så erstatter Dembélé tomålsskytten Ansu Fati fra sidste kamp. Han får selskab af Griezmann, Coutinho og Messi i offensiven.

Det, at Dembélé angiveligt ser ud til at starte i stedet for Ansu Fati passer ikke med det, som Ronald Koeman sagde på pressemødet i går. Her sagde træneren, at Ansu Fati er i god form og derfor kommer til at spille, mens Dembélé må vente på sin chance. Derfor giver det ikke så meget mening, at Sport har Dembélé med i stedet for den 17-årige kantspiller.
 
Det bliver dermed spændende at se om Sport igen får ret i deres bud på startopstillingen og om Dembélé erstatter Ansu Fati. Startopstillingen er klar her på fcbarcelona.dk omkring klokken 20.30, da der er kampstart klokken 21.30. Kampen vises direkte på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.