fbpx

Avis: Dani Alves har bedt om en forlængelse

Markus Johannessen - 16.05.22

// Dani Alves

Klubveteranen Dani Alves, der netop er fyldt 39 år, kom retur til sit catalanske hjem på Camp Nou i vinter. Aftalen var, at forsvarsspilleren skulle hjælpe holdet indtil denne sæson sluttede, men nu vil han angiveligt fortsætte i truppen. 

Brasilianeren tilbød sig selv til den mindst mulige løn, da han i november skrev under med Barca. For 100.000 euro kunne han igen agere højreback for catalanerne og hjælpe, hvor han kunne, midt i klubbens krisesituation. Dog var der en særlig aftale i kontrakten, som lød på at han ville modtage yderligere tre millioner euro, hvis han spillede 60% af de mulige minutter. En aftale som han har overholdt, siden han har været aktiv i 16 ud af 22 kampe, udover Europa League, hvor han ikke kunne indskrives. 

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Nu har Xavi og co. udsigt til den sidste kamp i sæsonen på søndag mod Villarreal, hvilket også skulle være Dani Alves' afsked med hjerteklubben. Dog har brasilianeren angiveligt andre planer. Ifølge den catalanske avis Sport, har Barca-legenden bedt sin gamle holdkammerat og nuværende cheftræner, Xavi Hernandéz, om en forlængelse. 

Den 39 årige brasilianer satser eftersigende på at skulle deltage i VM i Qatar og har derfor efterspurgt en plads som aktiv markspiller indtil december. Xavi skulle angiveligt have til hensigt at opfylde dette ønske og forlænge Dani Alves med et halvt år yderligere. Ifølge avisen Sport, er de økonomiske aspekter i den nye kontrakt angiveligt på plads og tilfredsstillende for begge parter.

.:FORSIDE:.