fbpx

Avis: Coutinho vil tilbage til Premier League

Rune Stentoft Arlbjørn - 24.03.20

© Getty Images
// Philippe Coutinho

Der er stor interesse for Coutinho i Premier League, hvor han var stor profil for Liverpool. Noget kunne da også tyde på, at brasilianeren vender tilbage England til sommer. Coutinho selv er angiveligt interesseret i at vende tilbage.

Coutinho har haft en blandet sæson hos Bayern München, men hvor meget tyder på, at han ikke kommer til at fortsætte på Allianz Arena i næste sæson, da Bayern ikke vil udnytte købsoptionen på brasilianeren.

Det passer dog angiveligt Coutinho fint, da han hellere ser sin fremtid tilbage i den engelske Premier League, hvor han var anset som den bedste spiller i ligaen inden han forlod Liverpool til fordel for Barca. Det skriver den catalanske avis Sport.

I England tales der om, at der er fire hold, som er interesserede i Coutinho. Her er der tale om Manchester United, Chelsea, Arsenal og Tottenham. Barca er bekendt med interessen fra Chelsea, men ikke de andre hold.

Der er dog ingen af de hold, som tør tage chancen og købe Coutinho for de 90 mio. euro, som Barca kræver. Derfor bliver der med stor sandsynlighed tale om endnu en lejeaftale i næste sæson for Coutinho. Her håber Barca dog at få indskrevet et obligatorisk køb.

 

 

.:FORSIDE:.